Terzić
Twitter: Terzić i Savićević
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, kazao je da će Dejan Savićević, legenda beogradskog kluba i jedan od najboljih igrača svih vremena, dobiti poziv da prisustvuje utakmici koju Zvezda igra sa Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope.

Savićević je, naravno, i ikona Milana, sa kojim je, takođe, osvojio titulu prvaka Evrope i u kome je dobio nadimak Genije.

”Naravno da ćemo Dejana Savićevića, kao legendu Zvezde i Milana, pozvati na utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope između našeg i italijanskog kluba”, kazao je Terzić u razgovoru za ”Srpski telegraf”.

Ovo bi moglo da znači i popravljanje odnosa između prvog čovjeka crnogorskog fudbala i čelnika beogradskog kluba

Podsjetimo, Savićević je u junu prošle godine rekao je da je direktor Zvezde “bacio atomsku bombu na fudbal u Crnoj Gori” i bio ključni izvršilac u ucjenjivačkoj kampanji, koja je rezultirala odlascima Ljubiše Tumbakovića, Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića iz reprezentacije na dan meča sa Kosovom.

“On je bio jedan od ključnih ljudi koji su vršili pritisak na fudbalere Zvezde, naravno preko navijača. Da li ga je bilo strah od navijača, da li od službi, policija, tajne službe… “, kazao je tada Savićević u emisiji “Živa istina” na RTCG.

2 KOMENTARI

  1. Legenda kluba se vraća kući! U svakom slučaju, on je više dobrodošao nego Terzić, jer DEJO je legenda kluba dok je Terzić 🤷‍♂️. DEJO ti dođe kao crna ovca porodice, on svašta kaže i dosta laprda, al’ kada je neko porodično slavlje, onda se i crna ovca porodice pozove na slavlje

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име