TOMAS TUHEL
Foto: Reuters
Menadžer Čelsija, Tomas Tuhel, kaže da to što je njegova ekipa dva puta savladala Siti ove sezone i nije neka prednost pred finale Lige šampiona.

Čelsi i Siti odigraće u subotu 29. maja meč za titulu prvaka Evrope.

„Ne znam da li nam to daje neku prednost, ali svesni smo da smo blii bolji od Mančester sitija dva puta i veoma kratkom periodu. Nije to bilo ni toliko davno. Ali, takođe znamo i da u finalu može sve da se dogodi“, rekao je Tomas Tuhel.

Njemački stručnjak dodao je da sreća u takvim mečevima igra veliku ulogu, kao i to da je svjestan da je Siti šampionska ekipa.

„Sreća igra veliku ulogu u takvim mečevima, mentalna pripremljenost i pristup. Način na koji se nosiš sa pritiskom, detalji koji pokazuju ko kako nosi teret. Značajan je i prvi pozitivan moemnat u meču. Nama su prethodni mečevi pomogli da se povežemo, da u ovo finale uđemo sa mnogo samopouzdanja. Kao što sam i ranije govorio Mančester siti je šampion, oni su tim koji svi teže da pobjede u Premijer ligi, a mi smo ti koji žele da ih ‘ulove’. To ćemo raditi namanje 90 minuta u Portu. Iskustvo pomaže, pomaže i samopouzdanje koje imamo, ali moramo da budemo svjesni šta ova prilika znači“, zaključio je Tomas Tuhel pred veliko finale Lige šampiona.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име