Topolica dobila reflektore
FSCG
Stadion u Baru, popularna “Topolica“, dobila je reflektore koji bi mogli da budu spremni za upotrebu do kraja šampionata u Amplitudo 2.CFL.

FK Mornar je u proteklom periodu, zajedno sa Fudbalskim savezom Crne Gore, uložio velika sredstva u renoviranje stadiona u Baru, koji će jako brzo biti spreman za odigravanje utakmica u večernjem terminu.

“Topolica” je još jedan stadion koji je dobio reflektore u sklopu projekta koji je pokrenuo FSCG prije tri godine pa danas u Crnoj Gori imamo 12 stadiona sa refklektorskim osvjetljenjem. Stadion u Baru je drugi stadion na primorju, pored Petrovca, na kojem se mogu igrati utakmice u noćnom terminu a do kraja godine trebalo bi i da Kotor dobije ovu vrijednu investiciju.

Fudbalski savez Crne Gore je donirao kompletnu opremu, u iznosu od 662 hiljade eura.

Nedavno su postavljeni reflektori u Beranama i Tuzima a u narednom periodu i FK Jedinstvo će dobiti reflektore na Gradskom stadionu u Bijelom Polju. Sistem predviđa više nivoa rada, od osnovnog koji je dovoljan za noćni trening, pa do osvjetljenja koje omogućava uslove za odigravanje utakmica u noćnom terminu uz TV prenos.

Dosadašnja ulaganja Fudbalskog saveza u reflektorske sisteme iznose oko 5,4 miliona eura.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име