Duško Tošić
Duško Tošić / Twitter
Nedavno je naš štoper Duško Tošić raskinuo saradnju sa kineskim Gvangžuom i od tada je slobodan igrač. Sigurno je da ponude na adresu iskusnog defanzivca samo pristižu, a jedna od njih bi mogla da dođe i od Bešiktaša.

Turske medije je zapalila fotografija na kojoj se vidi srpski fudbaler u društvu menadžera u razogovoru sa direktorom Bešiktaša Erdalom Torunogulanom.

E sad, da li ne želi da prizna ili je to zaista tako, tek direktor istanbulskih “orlova” demantuje da se Tošić vraća u Bešiktaš.

– Nisu ovo bili pregovori o transferu. Poznajemo se od 2015, vidim ga kao člana porodice. Ćaskali smo, ali nije bilo ni riječi o povratku u Bešiktaš – poručio je Torunogulan.

Činjenica je da Bešiktaš ima čak 18 stranaca u ekipi i želi da se oslobodi viška igrača, ali je isto tako i pitanje da li mogu sebi da priušte mogućnost da propuste tako kvalitetnog fudbalera koji je pri tome besplatan…

Ukoliko se zaista desi obnova saradnje između Tošića i Bešiktaša to bi Srbinu bio drugi mandat u istanbulskom gigantu za koji je igrao od 2015. do 2018. godine.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име