toti
Princ Rima, ikona Rome, idol “Curve sud”, najveći ljubimac bordo-žutog dijela Vječnog grada, Franćesko Toti se u nedavnom razgovoru sa italijanskim medijima osvrnuo na njegov odnos sa Lućanom Spaletijem, igre Lacija i odlazak De Rosija.

“Prvi Spaleti je bio sjajan čovjek, bio mi je kao drugi otac, gotovo da smo 24 sata provodili zajedno. Drugi Spaleti, ili je imao neke svoje razloge ili je slušalo neke druge ljude. Ne znam da li je htio da me eliminiše, ali neke stvari nisu funkcionisale.”

Za drugo mjesto na tabeli i dobre igre Lacija kratko je kazao, da je navijač Rome i da se zbog toga nada “propasti” Lacija.

Za odlazak svog nekadašnjeg zamjenika kapitena, kako su ga navijači “Vučice” prozvali “capitano futuro”, Danijelea de Rosijau Boku, izjavio je:


“Poštujem to što je Danijele uradio, što je otišao u Boku. Svako je slobodan da uradi šta god želi ukoliko osjeti da je spreman. I ja sam imao ponude, Sampdorija me je željela po svaku cijenu. Moje 24 godine provedene u Romi bi bile obrisane da sam otišao negdje, tako da sam odlučio da odem u penziju.” – rekao je Toti

50 KOMENTARI

  1. Roma je bila najbolja dok je Totti bio u ekipi. Prije svega pokazao je sta znaci ljubav i postovanje prema svom klubu. Respect za to ???.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име