Trener Sparte razočaran!

Pavel Vrba, trener Sparte, bio je vidno razočaran nakon novog poraza od Partizan, koji je ujedno označio i eliminaciju iz Lige konferecija.

Vrba je na konferenciji za medije istakao da je Partizan kontrolisao utakmicu i da žali za nekim propuštenim prilikama.

– Smatram da smo prvi gol uzrokovali sami, nažalost posle toga smo primili i drugi, velika je šteta za nas što nismo uspjeli da naš dat gol nismo dali ranije. To je velika šteta, postoje određeni segmenti igre, na kojima moramo da radimo – rekao je Vrba na konferenciji za medije.

Od 12 utakmica u Evropi, Sparta nije pobijedila čak u osam, pa su novinari zahtijevalli opširniju analizu od trenera.

– Mislim da smo se tokom jesenjeg dijela prvenstva i evropskih utakmica susretali sa kvalitetnijim timovima, nije to samo Partizan, već i drugi timovi tokom jeseni. To što smo stigli do proljeća u LK nas je obradovalo, večeras smo razočarani što nismo prošli u osminu finala. Partizan je kontrolisao ovu utakmicu, žao nam je zbog toga- izjavio je trener Sparte.

Upitan je i za planove u nastavku domaćeg prvenstva.

– Pozanto vam je da su nam se pridružila petorica novih igrača, uspjeli smo da izgradimo određeni stil igre. I pored poraza večeras, smatram da smo na ispravnom putu, koji će obezbijediti budućnost našeg kluba. Važno je da nam igrači ostanu na okupu, znate da su mnogi pokazali intersovanje za njih, ali za sada smo na dobrom putu- zaključio je trener Sparte.

Postavi odgovor