dini

Nije se slavno završila epizoda Vladimira Ivića u Votfordu. Razlog odlaska nisu bili loši rezultati već sukob sa tada prvom zvijezdom tima Trojom Dinijem.

Manje-više svi su to znali, a iskusni engleski fudbaler je sada u jednom podkastu otkrio sve detalje svađe sa srpskim trenerom.

Smetalo je Diniju to što je Ivić često pravio sastanke i ekipu tjerao da igra do perfekcije.

– Nisam ja Iviću ništa loše rekao. Njegove sesije, kada smo pričali o taktici, trajale su dva sata. Čak i kada pobijedimo 4:1, on bi našao neke negativne stvari, Taj gol nismo morali da primimo, morao si da stojiš ovdje… Volio je da pravi sastanke.

Potom im se odnos pogoršao kada je Ivić počeo da sklanja iz ekipe iskusnog napadača.

– Kada je napolju sivo i pada kiša, on je tražio da budemo srećni, imao je tu pozitivnost. Imali smo četiri sastanka nedeljno, samo zbog jedne utakmice. Onda je počeo da me izostavlja iz ekipe jer sam previše umoran. To je ocijenio po nekim brojkama.

Konkretno je Diniju zasmetala reakcija trenera tokom utakmice sa Hadersfidlom prošle sezone.

– Ali, ako treniram cijele nedelje, onda sam siguran umoran. Dao sam nekoliko golova, a on me je izostavio iz ekipe, nije mi ni rekao. Posle, nije me uveo u igru kada smo gubili 2:0 od Hadersfilda, uveo je nekog drugog.

Nije mogao da povjeruje bivši igrač Votforda u reakciju Ivića.

– Posle je sve poslao na zagrijavanje, a mene nije i rekao sam da tada imamo problem – kaže Dini, a Ben Foster se nadovezao:

– Gubimo 2:0 u 88. minutu i on uvodi desnog i lijevog beka, a Troja ostavlja na klupi. Nevjerovatno – podvukao je iskusni golman.

Ubrzo je odnos pukao i jasno je bilo da Dini i Ivić imaju ozbiljan problem.

– Tada sam shvatio da će on dobiti svoje sjutra. Nikada ne bih napravio svađu pred svima. Ali, sledećeg jutra ću doći u 08:00 i čekaću te u kancelariji. A posle utakmice se pozdravio sa svima i samo sa mnom nije.

Na kraju je Dini optužio Ivića da ga je lažno optužio.

– Pomislio sam da je dr*adžija. Ja sam sjeo u auto i otišao sam kući, a on je dobio otkaz i rekao je da sam ja kriv. Nisi me stavio da igram, nisi me ubacio, a na kraju si mene optužio. Strašno – završio je Dini.

Tada je Votford odlučio da se zahvali Iviću na saradnji. Ovog ljeta je kartu u jednom smeru dobio i Dini koji je pojačao Birmingem.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име