Tuhel: Veoma sam srećan u Čelsiju

0
10
Tuhel
Foto: Reuters Tuhel
Tomas Tuhel, trener fudbalera Čelsija, u razgovoru sa britanskim novinarima pred utakmicu sa Brajtonom rekao je da je svjestan da je 13 bodova, koliko njegova ekipa zaostaje za Mančester Sitijem u Premijer ligi, velika razlika.

I rekao da moraju tu razliku da smanje, kao i da zna da će ga na sadašnjem radnom mjestu zadržati samo dobri rezultati.

Imam ugovor do 2024. godine. Hajde da pokušamo da ostanemo barem onoliko koliko ugovor govori. Istorija nam kaže da to nije tako lako, ali danas se osećam uverenim da je to moguće. U ovom trenutku ne postoji mesto gde bih više želeo da budem“, rekao je Tuhel, a ostao zastao, pa nastavio:

Veoma sam srećan u Čelsiju, videćemo šta će se desiti, ali svi znaju da su rezultati ono što je neophodno. Odgovoran sam za kreiranje atmosfere, koja će nam doneti i rezultate“.

Fudbaler Čelsija Armando Broja nalazi se na pozajmici u Sautemptonu, u čijem dresu je ove sezone postigao pet golova, tako da su zadovoljni Sveci odlučili da pregovaraju sa Plavcima o otkupu ugovora.

Tuhel smatra da nije pravi momenat za takve razgovore.

“On je naš igrač i dobro mu ide, ali podsetiću vas da se nalazimo tek na pola sezone. Mora da nastavi da se usavršava i dokazuje u Sautemptonu. Armando je sve bolji. Reč je o jedinstvenom igraču, koji ima brzinu, robustan je i počeo je da bude i efikasan u smislu golova. Ipak, za razgovore o njegovoj budućnosti nije momenat. O tome ćemo razgovarati na leto, kada se završi sezona i budemo imali kompletnu sliku”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име