Račić
Izvor: Instagram
Uroš Račić govorio je o velikom uspjehu reprezentacije Srbije.

Pod komandom Dragana Stojkovića Piksija Račić je zabilježio tri nastupa i zajedno sa ostatkom ekipe izborio je plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru nakon pobjede protiv Portugala. On je iz Zvezde prešao u Valensiju za koju tretnuno nastupa, a Zvezda je tada od tog transfera prihodovala 2.2 miliona eura.

– U pobjedi je presudio je kvalitet igrača na terenu, a sa druge strane je bio iniciran sa Misterovim vjerovanjem u sve ovo sto smo uradili u proteklim kvalifikacijama. On je na samo njemu svojstven način prenio vjeru na svakog igrača i na svakog čovjeka u Srbiji da je sve ovo što se desilo moguće da se desi, a kada kod ljudi postoji vjera onda je sve izvodljivo.

– Od prvog trenutka smo igrali na pobjedu, dogovorili smo se da šta god da se desi, idemo na trijumf. Mister je rekao da nastavimo i da ćemo do kraja pobjediti što se na kraju i desilo. Pobjedu smo obezbjedili na samom kraju meča, što svemu ovome daje jos jednu posebnu težinu i čar. Rekao bih potpuno zasluženo.

– Pobjediti ovakav Portugal na Lužu u njihovoj kući, na čelu sa Kristijanom Ronaldom, igračem koji u svakom momentu može da riješi meč jednim potezom, a pokazao je da to može da radi bezbroj puta do sada, daje jednu veliku snagu i vjeru u ovaj tim koji je spreman da igra na velikom takmičenju sa svim reprezentacijama na pobjedu – izjavio je Račić.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име