van dajk
Virdžil van Dajk – fudbaler Liverpula danas je rekao da neće igrati za reprezentaciju Holandije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Mislim da sam donio ispravnu odluku da ne idem na Evropsko prvenstvo i da krenem u poslednju fazu rehabilitacije tokom pauze izmedju sezona“, kazao je Van Dajk za sajt Liverpula.

Osjećam se prilično dobro. Osjećam se pozitvno, pun sam energije i naporno radim. Ovo je bilo veoma, veoma teško putovanje, ali dobro se osjećam i lijepo napredujem. Puna koncentracija biće na pripremama u klubu, to je realan cilj i tome se radujem. Veoma sam razočaran što neću predvoditi moju reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, ali stvari su takve kakve jesu i svi moramo to da prihvatimo“, rekao je on.

“Mislim da je odluka da ne idem na Evropsko prvenstvo ispravna, kada se pogleda šira slika. Teško je, ali pomirio sam se s tim“, dodao je odbrambeni fudbaler.

Holandija će na Evropskom prvenstvu, koje počinje 11. juna, igrati u Grupi C sa Ukrajinom, Austrijom i Sjevernom Makedonijom.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име