Van Dajk: Spreman sam da igram u Ligi Šampiona

Za sve navijače kluba Liverpula najbolja vjest je stigla od Virdžila Van Dajka, da je potpuno spreman za meč.

Liverpul će sutra na stadionu De France u Parizu igrati protiv Real Madrida pokušaće 10. finalu Lige šampiona da stigne do sedme titule najboljeg kluba na Starom kontinentu. Ekipa je danas odradila i poslednji trening pred sutršanji duel sa najtrofejnijim klubom u ovom takmičenju, a za sve navijače kluba najbolja vjest stigla je od Virdžila Van Dajka, jer je potpuno spreman za meč.

“Fizički i psihološki sam spreman za finale. Definitivno. Mom tjelu je prijala manja pauza da se potpuno oporavi od velikog broja utakmica odigranih ove sezone. Jedva čekam finale, biće to specijalna noć ne samo za nas u Liverpulu, već vjerujem za sve ljude koji vole ovu igru”, izjavio je Van Dajk.

“Porasli smo mnogo, prije svega imamo mnogo više iskustva. Mnogo je igrača u kontinuitetu u ovom klubu, prošli smo sve i svašta za poslednje četiri godine od tog prvog finala, ovo nam je treće. Očigledno je da smo jedan od najboljih ekipa Lige šampiona u istoriji i veoma smo ponosni”, istakao je on. Takođe se i prisjetio koliko mu je i na ličnom planu godio trofej Lige šampiona osvojen 2019. godine.

“Veliki san se ostvario tada, bile su posebne emocije jer je trofej došao godinu dana posle izgubljenog finala. Ali, ove godine će možda emocije biti i posebnije. Bila je ovo nejverovatna godina za nas, osvojili smo dva kupa i učinićemo sve da osvojimo i Ligu šamopiona. Uživaćemo sutra i videti šta će nam Pariz doneti”, istakao je Van Dajk.

Postavi odgovor