Vazura otkrio: Vakcinacija će biti obavezna!

0
21
Vazura je objasnio da je takve smjernice dobio iz UEFA
STARSPORT / Vazura je objasnio da je takve smjernice dobio iz UEFA

Nevakcinisani fudbaleri neće moći da igraju u Evropi, odlučila je UEFA, barem prema navodima Miloša Vazure.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je da nakon gostovanja u Pragu igrači koji nisu vakcinisani neće moći da dobiju izuzeće i sa PCR testom učestvuju na takmičarskom meču pod okrijljem UEFA.

– Dobili smo smernice od UEFA na „onlajn“ sastanku da će PCR testovi, odnosno medicisko izuzeće, važiti još samo u prvom dvomeču druge faze takmičenja u Ligi konferencija i da posle toga oni koji ne budu vakcinisani neće moći da igraju utakmice u njihovim takmičenjima. Igrači Partizana su već upoznati sa tom odlukom, jasno im je prenijeto kakve su sugestije – rekao je Vazura za telegraf i dodao:

– Vjerujem i da to neće biti problem, jer mi u timu već imamo veliki broj vakcinisanih fudbalera, ima i momaka koji su u skorije vrijeme preležali virus i namjeravaju da to učine – rekao je Miloš Vazura.

Takođe, kako isti izvor prenose u zavisnosti od zemalja u kojima se budu igrale utakmice, odnosno zavisno od toga da li neke vakcine priznaju ili ne zavisiće i potezi i rad klupske administracije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име