Venger:Superfavorit je Francuska, dok će prvi izazivač biti Engleska

3
16
Venger
Twitter: Venger

Arsen Venger smatra da je ‘superfavorit’ na predstojećem Evropskom prvenstvu Francuska.

„Francuska nije favorit, ona je superfavorit. Jer riječ favorit nije dovoljna da opiše svjetske šampione, tim u kome su Kante, Pogba, Benzema, Grizman, Žiru, Dembele… Na klupi će biti 11 igrača koji bi bili u prvoj postavi bilo koje druge reprezentacije“, rekao je Venger.

„Ne možemo da poreknemo činjenicu da je riječ o prvacima svjeta i timu koji još nije dostigao svoj vrhunac. To je ekipa koja napreduje, jer je čine mladi momci“.

Legendarni francuski stručnjak kao glavnog izazivača vidi Englesku.

„Engleska je tim koji može da napravi najveći problem Francuskoj. Kvalitetna je to ekipa. Mogu da se nadmeću sa Francuskom“.

Takmičenje na Evropskom prvenstvu počeće protiv Njemačke 15.juna. Portugalija i Mađarska u istoj su grupi.

 

3 KOMENTARI

  1. Očigledno mu treba posao u Engleskoj pa ih loži a ovi se primaju. Ništa Englezi neće uraditi kao i uvijek. Englezi mogu biti prvi samo u marketingu i dizanju svog ega, tu su najbolji bez konkurencije.

  2. Dobro govori Venger veliki trener i gospodin. Samo ne slažem se da je Francuska “Super jaka” kao što on tvrdi. Od tih igrača na koje on misli samo Kante i Mbape igraju ns istom nivou dok su ostali da se ne lažemo u padu forme u igri i igračima u odnosu na 2016 i 2018 kada su dostigli svoj vrh to jest bili finalisti i šampioni..

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име