Verner: Radije bih otišao van Njemačke

10
146

“IZAZOV NOVE LIGE MI JE PRIMAMLJIVIJI OD SAMOG PRELASKA U DRUGI KLUB BUNDESLIGE.”

Interova i Juventusova meta Timo Verner je priznao da bi radije otišao van Njemačke nego prešao u rivalski klub RB Lajpciga – Bajern Minhen.

“Bajern je sjajan klub, ali nema potrebe pričati o tome” – rekao je Timo za njemačke medije – “Hansi Flik se takođe dokazao ove sezone i odličan je trener. Ali ako bih mijenjao klubove ponovo, radije bih otišao van nego u Bajern. Naravno mora da postoji uzajamno poštovanje. Zato sam izabrao RB Lajpcig tada. I zbog toga, izabrao bih klub koji mi daje taj isti osjećaj.”

Sportski direktor RB Lajpciga upozorio je da neće biti smanjenja cijene za napadača: “Trebali bi da prodamo prije kupovine. Ali mislim da možemo obaviti par prodaja, i iznad svega, nećemo prodavati svoje igrače ispod njihove vrijednosti na marketu. Imamo dobar tim. Ako nijesmo u mogućnosti da igramo, apsolutno ne bismo mogli da se nosimo sa novim transferima. Sa ovom COVID-19 krizom, imamo većih problema od ugovora. Znamo uslove ugovora naših igrača i znamo njih veoma dobro, naročito naše najbolje igrače. Ne bi bilo dobro za nas da ih pustimo da idu za ništa, ovo važi za Timo Vernera, a isti slučaj je i za Daja Upamekana.”

Verner je postigao 27 golova ove sezone i pod ugovorom je za RB Lajpcig do 2023. godine, i cijeni se oko 70 miliona eura na marketu.

10 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име