Vlahović: Osjećam se prazno kad ne postignem gol, gledam i analiziram druge igrače

Napadač Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović u januaru je prešao iz Fiorentine u redove ekipe iz Torina za 80 miliona eura, a u intervjuu za “ICON Magazine”, govorio je o posvećenosti i strasti koju ima prema fudbalu i golovima.

Vlahović je u intervjuu za ovaj magazin govorio i o tome šta za njega predstavlja postići gol.

“Živim da postižem golove. Osjećam se prazno kada to ne učinim, a kada učinim – letim. Taj osjećaj me potpuno ispunjava. Golovi su mi pogonsko gorivo i jednom kada to probate, tražite još i još. Po svaku cijenu morate da iskusite tu emociju ponovo. To je neka vrsta zavisnosti”, istakao je Vlahović.

Reprezentativac Srbije postigao je 29 golova u 45 takmičarskih utakmica ove sezone kombinovano u dresu Fiorentine i Juventusa, a njegova strast prema fudbalu ne prestaje ni nakon završenih “poslovnih” aktivnosti.

“Fudbalu se posvećujem 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Kad dođem kući, gledam fudbalske utakmice. Radim to da bih uživao, opuštao se, ali i da bih učio i usavršavao se. Prihvatam stvari i razmišljam šta sam mogao da uradim u toj situaciji, gledajući i analizirajući druge igrače”, zaključio je napadač Juventusa.

Postavi odgovor