vojvodina
Ujedinjeni navijači fudbalskog kluba Vojvodina danas su rekli da je situacija u klubu “više nego zabrinjavajuća”, jer funkcioniše u vanrednim okolnostima od 8. jula 2020. godine.

Oni su naveli i da je klub “talac jednog čovjeka, Dušana Bajatovića”.

Dušan Bajatović je Generalni direktor JP Srbijagas koji je i generalni sponzor FK Vojvodina. Bajatović je od 8. jula jedini ovlašćeni zastupnik kluba, istovremeno obavlja funkciju i generalnog direktora Vojvodine.

“U više navrata smo ukazivali na neodrživost ove pozicije, odnosno na klasičan sukob interesa u kome se nalazi Dušan Bajatović. Praktično, on je zarobio klub, pretvorio ga je u svog taoca i krajnje bahatim ponašanjem odlučuje o njegovoj sudbini”, saopštili su navijači.

I nastavili:

“Tako su i napravljeni nepovoljni poslovni aranžmani, u višemilionskim iznosima u eurima, na štetu kluba”, navodi se u saopštenju.

Kao primjer naveli su sporazumni raskid ugovora sa bivšim sportskim direktorom Nikolom Lazetićem.

“Ostaje nejasno zašto je nagradjen i isplaćen Nikola Lazetić za svoj nerad i nepoštovanje kluba, a istovremeno stručni štab i igrači moraju preko sredstava javnog informisanja da traže zaradjene plate i premije. Da li se ovo dogadja slučajno”, upitali su navijači.

Kao još jedan primjer bahatosti naveli su potpisivanje reprograma dugova sa preduzećem Novi Sad – Gas.

“Apelujemo na članove Skupštine FK Vojvodina da preduzmu mjere koje su u njihovoj nadležnosti, spriječe samovolju Dušana Bajatovića i omoguće funkcionisanje kluba u punom kapacitetu”, piše u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име