Predsjedink Vučelić
foto: Starsport

Predsjednik Partizana, Milorad Vučelić, govorio je o aktuelnim temama i tom prilikom dao i te kako zanimljive odgovore.

Govoreći o aktuelnim temama, prvi čovjek crno-bijelih najviše se dotakao Takume Asana, koji je jednostrano otišao iz Partizana smatrajući da može da uradi to zbog dugovanja kluba.

– Tužili smo ga. Stojimo jako dobro u tom sporu. Raskiuo je Asano ugovor i krenuo… Tu je neka mistifakacija kod nas, Japanci su prezicni ljudi, ubiju se kada voz kasni nekoliko minuta… Pratio sam da su vozovi u Japanu kasnili 33 minuta – rekao je Vučelić na TV Prva.

Na pitanje zašto je Asano otišao – imao je još zanimljiviji odgovor.

– Promijenio je menadžera i donio takvu odluku. Dobijao je redovno plate, a tu je nekih 40.000 evra sporno. Napravio je podlački gest. Nikada se više nije javljao posle utakmice sa Proleterom – kaže Vučeli i dodaje:

– Samuraji, kodeksi, razna samoubistva… To je mit o Japanu. Samo se nalaze argumenti da se sve svali na Partizan. Nikada se nije dogodilo da u sred takmičarske sezone ode igrač.

Dio javnosti misli da je uprava kluba kriva za odlazak Asana.

– To su gluposti, nisu pravi navijači svi koji stanu na njegovu stranu. Spasi me Bože te ljubavi. To je mržnja – kaže Vučelić i dodaje:

– Nikada nisam davao ostavke, uvijek sam bio smjenjivan. Ne mislim da bi trebalo da se daje ostavka. Instuticije biraju… Nikad ne reci nikad, nisam nadobudan, ali neću da dam ostavku.

Crvena zvezda i Partizan su obavili niz sastanaka u vezi poboljšanja srpskog fudbala.

– Bilo je mnogo zategnutih situacija u prošlosti. Kada pobijedimo derbije oni nas napadaju, suđenje… Bili smo lišeni uticaja u FSS, prosto je neprirodno da se najveća kluba nemaju uticaj. Sastai smo se i dogovorili oko nekih stvari oko kojih jesmo. Bilo je konkretnih, broj ligaša, bonusa… Sve je proteklo u odličnoj atmosferi – zaključio je Vučelić.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име