stanojević
Igor Vujačić odigrao je sjajno u tandemu sa Svetozarom Markovićem, pa je jasno da postoji interesovanje za crnogorskog štopera.

Naime, jedan klub iz Rusije ponudio je 2 miliona eura za Vujačića, ali trener Aleksandar Stanojević želi da Igor ostane u klubu.

Njegovog menadžer Radojica Božović, to je potvrdio za “Telegraf”.

Istina je, Vujačić je dobio ponudu iz Rusije, koja je težila 2.000.000 eura i bila je na Partizanovom stolu. Ljudi iz kluba su me kontaktirali, predočili da trener Stanojević želi da Igor ostane, da mu je potreban, jer je Svetozar Marković otišao, pa se tražio novi igrač i nije bio momenat za nova pomjeranja”, rekao je menadžer Radojica Božović. 

Kada nam je tako predočeno, nismo više ni razmišljali o ponudi, jer je postojala želja za zahvalnošću zbog odnosa kluba i Stanojevića prema igraču u minulim mjesecima. Sve što prethodni trener Milošević nije vidio, Stanojević očito jeste i došli smo do toga da Vujačić sada igra u kontinuitetu i ima milionske ponude. Ako trener bude poželio, ostaje još godinu u klubu i ako treba produžiće ugovor”, rekao je Božović za “Telegraf”. 

U toku svoje karijere Igor je nosio dres Zete, Vojvodine, Lođa, Mogrena, pa ponovo Zete i Partizana. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име