Vule Vujačić
aktuelno.me
Iskusni napadač Koma, Vule Vujačić, najbolji je strijelac prvog dijela šampionata Amplitudo 2.CFL sa 11 golova. Prate ga Nino Vukmarković sa devet i Nikola Globarević sa osam golova.

Vule Vujačić je pokazao da još uvijek ima golgeterski osjećaj. Bivši napadač Rudara, Dečića, Budućnosti i više prvoligaških ekipa predvodi listu strijelaca u Amplitudo 2. CFL. Vujačić je postigao 11 golova na 15 utakmica pa je jedan od najzasluženijih što je Kom visoko plasiran na tabeli. Njegov dolazak ispostavio se kao pravi potez uprave kluba sa Zlatice, vidjećemo hoće li ovaj golgeter promijeniti sredinu u zimskom prelaznom roku.

Ofanzivni vezista Mornara, Nino Vukmarković, dugo je bio na vrhu liste strijelaca a polusezonu je završio sa devet golova. Zanimljiv podatak je da je Vukmarković većinu svojih golova postigao sa bijele tačke,

Napadač Berana Nikola Globarević postigao je osam golova dok je gol manje postigao talentovani napadač Grblja Nikola Stanišić.

Po pet golova postigli su Jasmin Muhović iz Arsenala, Chagas iz Bokelja, Burzanović iz Drezge, dvojac Igala Lee i Radović kao i Anton Memčević iz Jedinstva.

PozicijaIgračTimGolovi
1VULE VUJAČIĆKom11
2NINO VUKMARKOVIĆMornar9
3NIKOLA GLOBAREVIĆBerane8
4NIKOLA STANIŠIĆGrbalj7
5JASMIN MUHOVIĆArsenal5
6CAIQUE AUGUSTO CORREIA CHAGASBokelj5
7GORAN BURZANOVIĆDrezga5
8JOONSOO LEEIgalo5
9BALŠA RADOVIĆIgalo5
10ANTON MEMČEVIĆJedinstvo5

15 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име