Ibrahimović
Izvor: Twitter
Zlatan Ibrahimović konačno je progovorio o incidentu koji se desio na utakmici sa Španijom, kada je udario Aspilikuetu.

Da se prisjetimo, Šveđani su zbog poraza od Španije rezultatom 1:0 izgubili šansu da se dirketno plasiraju na Mundijal, te će šansu potražiti u baražu. Međutim, na toj utakmici se desilo nešto neočekivano, Ibrahimović koji je ušao u 72. minutu uspio je da zaradi žuti karton. Takođe je zaradio i suspenziju pa neće igrati u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija.

Sve se to desilo zato što je sa leđa, ramenom i rukom udario Sesara Aspilikuetu. Sada je progovorio o tom incidentu i u svom stilu odgovorio da je to uradio namjerno.

– Prije nekoliko dana u reprezentaciji sam udario Aspilikuetu. Uradio sam to namjerno. Nije me sramota da to kažem, jer je on uradio nešto glupo mom saigraču. Bila je to glupost, ali morao sam da reagujem da bi shvatio. Jednostavno, to se ne radi. Nemaš mu*a to da uradiš meni, ali ću ti svakako pokazati šta bi se desilo da si meni to uradio. To je razlog, objasnio je Ibrahimović.

– Šta on može da kaže? Meni neće ništa, ali hoće mom saigraču koji neće da odgovori jer je previše dobar. Nije lijepo ono što sam uradio, ali opet bih ponovio. To sam ja. Jednostavno, ne napadate psa koji ne laje, zaključio je Ibrahimović za „Gardijan“.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име