Žoržinjo je ponovo tema medija u Italiji.

Dvadeset osmogodišnji vezista fudbalski je usko vezan za trenera Mauricija Sarija. Sarađivali su u Napoliju, potom u Čelziju, a mogli bi i od ljeta u Juventusu.

Najnovija vijest sa Apenina je da ,,stara dama“ nudi Čelziju Federika Bernardeskija u zamjenu za igrača koji je rođen u Brazilu, ali brani boje italijanske reprezentacije.

O interesovanju Juventusa govorio i Žoržinjov agent Žoao Santos.

”Pročitao sam samo glasine u novinama, ali niko iz Juventusa me još uvijek nije kontaktirao. Mauricio Sari izuzetno poštuje Žoržinja, kao osobu i kao igrača, imali su oduvijek odličnu saradnju. Ali, on je fokusiran sada samo na Čelzi i priprema se za nastavak Premijer lige”, rekao je Santos i nastavio:

”Po mom mišljenju, biće teško da Juventus plati njegovo obeštećenje u ovom trenutku, jer je transfer pijaca potpuno drugačija ovog ljeta zbog pandemije korona virusa. Žoržinjo ima ugovor do 2023. godine, zamjenik je kapitena u Čelziju i veoma važan član ekipe. Ali, ukoliko ga neki klub želi, savjetujem ga, kao i Juventus, da za početak pozovu čelnike Čelzija, pa neka pokušaju da pronađu najbolje rješenje”, ističe Žoao Santos.

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име