Nikolas Zule
Nikolas Zule / Twitter
Situacija sa odlaskom bez obeštećenja Davida Alabe ozbiljno je uzdrmala temelje u Bajern Minhenu kome sličan scenario prijeti i sa Niklasom Zuleom.

U Bajernu su se upinjali iz petnih žila da pronađu dogovor sa Alabom. Međutim, njegovi visoki finansijski zahtjevi i želja za novim izazovom je presudila da ode.

Najvjerovatnije u Real Madrid sa kojim će potpisati ugovor na pet godina. Zamjena za Alabu je Dajo Upamekano koji će stići iz Lajpciga na kraju sezone za 42.500.000 evra.

Međutim, Bajern bi mogao da dođe u problem sa još jednim štoperom Nikolasom Zuleom koji, za sada, odbija da produži ugovor.

– Ovo pitanje tretiramo ozbiljno i u miru ćemo ga rješavati do ljeta. Bili bismo srećni da se dogovorimo sa Zuleom, ali dogovor može da se postigne samo pod određenim uslovima – rekao je generalni direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige.

Njemački štoper ima ugovor do ljeta 2022. godine što znači da ukoliko ne dođe do dogovora, ovo ljeto je aktuelnom prvaku Evrope poslednja prilika da nešto zaradi na visokom fudbaleru.

– Želimo da najbolji njemački igrači, reprezentativci, budu u Bajernu. Zule ima ugovor do ljeta 2022. Pregovaramo i pregovaraćemo i vidjećemo kuda će nas sve to odvesti – objasnio je Rumenige.

Ukoliko do dogovora dvije strane ne dođe u prvom redu za potpis Zulea stoji – Čelsi. Trener Tomas Tuhel generalno voli da sarađuje sa sunarodnicima.

Pored toga što voli njemačke fudbalere, Tuhelu je potreban i neko ko će dodatno učvrstiti odbranu Čelsija koja prima tačno jedan gol po meču u Premijer ligi.

Možda bi rješenje za te probleme mogao da bude baš Zule.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име