Crvena zvezda
Foto: FKCZV

O potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde se uveliko piše već nedeljama, a sada iz Grčke stižu prave “bombastične” informacije.

Naime, nije tajna da bi Crvena zvezda željela da u svoje redove vrati Nenada Krstičića, koji trenutno nosi dres grčkog AEK-a, ali su se mnogi zabrinuli da bi Vladan Milojević mogao da pokvari taj plan.

Naime, posao sa Krstičićem je bio maltene gotov, a onda je AEK na klupu doveo Milojevića, koji je već imao priliku da radi sa srpskim fudbalerom i to upravo na “Marakani”. Spekulisalo se da popularni Miloje ne želi da ga se odrekne.

Sada stižu nove informacije koje kriju nevjerovatnu razmjenu. Kako prenosi grčka SDNA, postoji mogućnost da se dogodi trampa.

Grčki mediji navode da je Crvena zvezda spremna da ponudi Gelora Kangu u zamjenu za Krstičića, iako Gabonac ima još dvije godine ugovora.

Nenadova želja da se vrati u Beograd nije sporna, on je bio na stadionu Crvene zvezde da posmatra finale Kupa Srbije, a zadovoljan je i planom koji ima srpski tim – da u narednim godinama bude redovan učesnik evropskih takmičenja.

Piše se I da AEK još uvijek nije odgovorio na ovu ponudu, pa ostaje da vidimo da li će odgovor uopšte stići do Beograda.

Podsjetimo, Crvena zvezda je već dovela Aleksandra Dragovića, a teku pregovori i sa Aleksandrom Kolarovim, Aleksandrom Prijovićem, Aleksandrom Pešićem, kao i Srđanom Babićem i Vukašinom Jovanovićem.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име