Zvonimir
Izvor: Twitter
Legendarni hrvatski fudbaler Zvonimir Boban i čovijek koji je sa Milanom tokom 90-ih godina osvajao silne trofeje, otkrio je neke detalje iz prethodnih godina.

Uskoro će druga puna godina otkako se Zlatan Ibrahimović vratio u Milan i pomogao da se “rosoneri” vrate u vrh italijanskog fudbala, ali i Ligu šampiona.

Ibra sa punih 40 godina ne odustaje od igranja na vrhunskom nivou, a sve o njegovom velikom povratku u Milan otkrio je Zvonimir Boban.

“Bilo je Badnje veče, 24. decembar 2019. godine u pola 11 uveče. I zove me, ne biste vjerovali, Zlatan! Na mobilnom koji je zvonio, piše mi – Ibrahimović. Javi se on i kaže ‘Čestitam, ti i Milan ste upravo potpisali Zlatana Ibrahimovića'”, prisjeća se Boban.

“Pomalo je apsurdno za klub koji je osvojio sve što se može osvojiti, to da je povratak 38-godišnjaka ključan. Da smo doveli Holanda ili Mbapea, ništa se ne bi promijenilo. Nijedan igrač na svijetu nije toliko mogao da utiče na mentalitet ekipe kao Ibrahimović” – dodaje on.

Takođe kaže da je plata koju je Zlatan dobio bila potpuno opravdana.

“S njim se sve promijenilo. Da li je opravdao platu? Bez sumnje. Na terenu i izvan njega je njegova prisutnost bitna. Naravno, znam koliko pati što ne može da igra, ali on ostaje temelj za znanje koje donosi i zato što tjera mlade ljude oko sebe da rastu”.

Hrvat trenutni radi kao direktor fudbala u UEFA.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име