Anže
Meridianbet: Ligue 1
Dižon danas od 17:00h dočekuje Anže u okviru prvog kola Lige 1. Meč će se odigrati na stadionu “Gaston Gerard” pred ograničenim brojem gledalaca.

Meridian vam daje 5€ bonusa i 100 besplatnih spinova bez uslova. Potrebno je samo da se registrujete preko ovoga LINKA.

Anže i Dižon su timovi različitih ambicija. Dok Dižon vodi bitku za ostanak u ligi, Anže pokušava da se izbori za Evropu dugi niz godina. Možda Anže nema kvalitete sa pobijedi timove iz vrha, ali svoje bodove mudro skupljaja u duelima sa niže rangiranim timovima. Tako su Dižon u poslednja tri međusobna duela savladali sva tri puta. Da to učine i danas Meridian je dao više nego odličnu kvotu 2.80.

Ovakvim pobjedama se već na startu odvaja od dna tabele i tako lakše dočekuje svakog sledećeg protivnika. Ali kakvu pobjedu možemo očekivati?

Ne pritiska svoje protivnike. Prepusti im inicijativu i tako čeka njihovu grešku. Često su to pobjede sa 0:1 i često golom u drugom poluvremenu. Meridian ima mnogo kombinacija za vas.

Za tačan rezultat 0:1 nudi kvotu 6.40 dok je za igru da Anže postigne 1-2 gola u drugom poluvremenu GII1-2 ponudio kvotu 2.13.

Da pobijedi i da bude više golova u drugom poluvremenu 2&2> Meridian vam takođe nudi fenomenalnu kvotu 5.75.

Ovo je nekoliko dobitnih predloga Meridiana. Za još posjetite sajt meridianbet.me i pogledajte cjelokupnu sportsku ponudu za ovaj meč.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име