Atalanta
Meridianbet: Atalanta vs Lazio
Atalanta večeras u Bergamu od 21:45h dočekuje Lacio u okviru 27. kola Serije A.

Atalanta, inače najefikasniji tim u Seriji A predvođen Iličićem, Zapatom i Murijelom danas testira najbolju odbranu u ligi. Postigli sa čak 74 gola dok je Lacio primio samo 23 na 26 utamica. Sa prosjekom od 3 gola po meču i pobjedom nad Sasuolom od 4:1 odbrana Lacija će biti na velikim mukama. Zanimljivo je da je ove sezone samo u jednom meču Lacio primio tri gola. Nije bilo teško pogoditi, upravo je to bilo u meču sa Atalantom u Rimu. Završen je 3:3. Može li danas ponoviti istu učinak, a Atalanta je u pitanju? Meridian daje sjajnju kvotu 3.55 da tako bude D3+.

Koliko si uspješni u postizanju golova govori podatak da su preko 60% svojih golova postigli u prvom poluvremenu. Ne prepuštaju ništa slučaju nego kreću odmah na gol. Ukoliko mislite da i danas mogu postići dva gola u prvom poluvremenu DI2+ Meridian vam nudi fantastičnu kvotu 4.85.

Međutim, nije ni Lacio neefikasna ekipa. Sjajno su odgovorili na primljena tri gola u Rimu i na isti način uzvratili udarac. GG&4+, igra za koju Meridian daje kvotu 2.64 na ovaj način postaje neizostavna sa Meridian tiketa za danas. Za malo ambicioznije igrače predlog je igra da oba tima daju po dva gola D2+&G2+ i kvota fenomenalnih 4.10.

8 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име