Bet
Twitter/Bet
U današnjum Bets of the day preporučujemo jednu utakmicu iz NBA ponude i jednu utakmicu u koledž košarci.

Bet utakmica br. 1: Milwaukee Bucks – Detroit Pistons

bet

Ova dva tima sastala su se u ponedeljak u Milvokiju, kada su Baksi došli do dominantne pobjede od 125-115. U utakmici se nikada nije dovodilo pitanje pobjednika jer su Baksi kontrolisali stvari od samog početka, pobjeđujući prve tri četvrtine i vodeći 17 poena u četvrtoj. Pistonsi jednostavno nisu imali odgovor za Janisa Adetokumpa, koji je šutirao 17 od 24 za 43 poena. Mejson Plamli jednostavno nije imao brzinu da ga čuva, dok je Džeramiju Grantu nedostajalo snage i bio je lak “plijen” za Grka. Pistonsi će imati oporavljenog Blejka Grifina u ovoj utakmici, što bi trebalo da im pomogne ofanzivno, međutim teško da će pomoći Pistonsima da se uspori Janis.

Očekujemo da će i nekoliko igrača Milvokija imati bolju utakmicu. Kris Midlton nije igrao agresivno veći dio prve utakmice, ali je ipak uspio da postigne 19 poena na 10 šuteva. Očekujem da će ovaj put aktivnije tražiti svoje poene. Donte DiVinćenco bi takođe trebalo da postigne više poena, pošto je pogodio samo jedan od njegovih šest pokušaja za tri, dok u sezoni puca oko 55%.

Linija u prvom meču postavljena je na 227,5 i to je lako prebačeno, tako da je iznenađujuće da se linija spustila za ovu drugu utakmicu. Milvoki je uspio da odigra ofanzivno kako umiju, a Pistonsi nisu bili u stanju da pokažu ništa što bi moglo da kaže da to više neće biti slučaj. Takođe, Baksi su i dalje vodeći tim po poenima u NBA ligi sa 124,5 poena po meču. S povratkom Grifina, očekivao bih da će Pistonsi biti ofanzivno na nivou kao i u prethodnoj utakmici, ako ne i bolji.

Bet: U kladionici Meridian možete odigrati preko 226.5 poena po kvoti 1.92.

Bet utakmica br. 2: Creighton Blue Jays – Seton Hall Pirates

bet

Ovo bi trebala biti odlična košarkaška utakmica u NCAA diviziji “Big East”. Kreiton ulazi u ovu utakmicu sa skorom 4-1 u konferenciji, dok Seton Hol ulazi u utakmicu sa 5-1. Mislim da je Seton Hol u stanju da ovu utakmicu drži u egalu. Koliko god Kreitonov napad bio dobar, oni tokom svake utakmice imaju periode u kojima su “hot and cold”. Povedu rano 15 poena razlike, ali onda kako utakmica odmiče ekipe ih pristižu. Njihove poslednje tri pobjede su dvije u produžecima, sa pet i dva poena razlike. Čini se da njihova odbrana uvijek vraća timove u igru, i ne vidim razlog zašto bi se nešto promijenilo u ovoj utakmici.

Kada Seton Hol bude imao loptu, trebalo bi da budu u mogućnosti da organizuju dosta napada koristeći Sandra Mamukelašvilija. Kreiton mu nema igrača koji može parirati. Kreiton najčešće igra sa Kristianom Bišopom kao centrom, a razlika između njih dvojice je 10-12 cm i 20 kilograma.

bet

Na njemu bi mogli da isprobaju Rajana Kalkbrenera sa 213 cm, ali on je tek brucoš i mislim da mu nedostaje lateralna kretnja, brzina i da ne može čuvati Mamukelašvilija na perimetru. Kao što je radio tokom ove sezone, Mamukelašvili može sam zadržati Seton Hol u ovoj utakmici. Seton Hol će očigledno morati da igra bolju odbranu da bi se držao u ovoj utakmici, i mislim da postoji jedan podatak koji može sugerisati da to mogu. Kreiton pogađa 44 odsto svojih šuteva za tri, što je 45. mjesto u cijeloj zemlji. Seton Hol je vrlo dobar u tome što ne dozvoljava trojke, jer je njihova odbrambena strategija usmjeravanje ka njihovom sjajnom blokeru šuta Ikeu Obiaguu.

Zaista mi se sviđa više poena u ovoj utakmici, jer mislim da postoji vrlo jasana naznaka da će jedni druge teško braniti. Za Seton Hol, Sandro Mamukelašvili je za Kreiton jednostavno noćna mora. Kada je Kreitonov napad u pitanju.. Oni su jednostavno Kreiton. Igraju izuzetno brzo u napadu, zauzimajući 35. mjesto po prosječnoj dužini ofanzivnog posjeda. Takođe su vrlo efikasni sa tim velikim brojem napada, jer su trenutno deseti najefikasniji napad u ligi.

Iza linije za tri poena prave veliku štetu protivnicima što će biti još jedan dobar znak za naš bet. Oni su takođe veoma uravnotežen tim, pa se zapravo ne oslanjaju na 20 poena po igraču. Imaju pet igrača koji prosječno bilježe dvocifrene poene, i još dvojicu igrača sa otprilike sedam poena po meču.

Konačno, ova utakmica bi trebala biti u egalu tokom cijelog meča, tako da ćemo možda dobiti neke kasne faulove u drugom poluvremenu koji će pomoći u našem betu.

Bet: U kladionici Meridian možete odigrati preko 147.5 poena po kvoti 1.88.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име