Meridianbet: Udinese vs Juventus

Udineze danas od 19:30h u okviru 35. kola Serije A dočekuje Juventus na “Dacia Arena” stadionu u Udineu.

Registruj se i uzmi 10€ bonusa BEZ USLOVA. Klikni OVDJE!

Kao jedan od najomraženijih klubova u Italiji, Juventus žele svi da poraze i prekinu njihovu dominaciju u toj ligi. To im daje vjetar u leđa, dodatni motiv i velike ambicije da nastave svojim pobjedničkim putem. Tako su čak osam godina u nizu šampioni Italije, a današnjom pobjedom bi osvojili i deveti Skudeto zaredom. Meridian tipuje na njihovu pobjedu po kvoti 1.58.

Sa obzirom da Udineze matematički nije obezbijedio ostanak u ligi i sa motivom i željom da uvijek pobijedi Juventus, daće svoj maksimum danas. Ali koliko to može biti?

Juveova odbrana je ranjiva. Primili su deset golova u poslednja cetiri meča. Sigurno je da će primiti i danas jedan. Meridian nudi kvotu 1.77 za igru da oba tima daju gol GG.

Tako uz ‘dvojku’ možemo dodati igru GG i doći do odlične kvote 3.15 koja izgleda kao dobitna kombinacija.

Osam od deset primljenih golova Juvea bili su u drugom poluvremenu. Ukoliko mislite da će Udineze do svoga gola doći upravo u tom periodu i na isti način odgovoriti i Juve IIGG, Meridian nudi sjajnu kvotu 3.50.

Juve je u svoj tim prije dvije sezone doveo Kristijana Ronalda da zajedno pokore Evropu. Kako prošle sezone nisu uspjeli na tom planu, Ronaldo je uradio ono što najbolje zna – postigao više golova nego prethodne sezone i ušao u trku za Zlatnu kopačku. Sada je na broju 30 dok je Levandovski koji je prvi na toj listi postigao 34. Imajući u vidu da se u Italiji igraju još četiri kola, krenula je potjera. Tako je Meridian spremio sjajne kvote za njegove golove danas. 1.60 za jedan, 4.40 za dva i 17 za tri gola večeras. Ukoliko njegov gol bude prvi na meču Meridian nudi kvotu 3.50 i isto takvu kvotu da danas stavi tačku na ovaj duel tj postigne poslednji gol na meču.

10 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име