lavov
Meridianbet: Barcelona vs Athletic Bilbao
Barselona večeras od 22:00h u okviru 31. kola La Lige dočekuje popularne ‘lavove’ iz Bilbaa.

Katalonci su pod velikim pritiskom. Izgubili su lidersku poziciju za vikend, a već danas u susret im ide protivnik koji ih je pobijedio ove sezone već dva puta. Mogu li i treći put slaviti? Kvota je 8.50 u Meridianu, vrijedi svaku paru.

Oba puta Atletik je slavio sa rezultatom 1:0 i oba gola su postigli u poslednjim minutima meča. Šta su uradili pa su tako zadržali Barsu na nuli? Samo jaki presing,sa dosta trčanja i sigurna odbrana donose rezultat. Imajući u vidu da sada ima pet izmjena, lavovi mogu održati svježini tokom čitavog meča. Da li sada mogu i do gola u prvom poluvremenu? Meridian nudi kvotu 3.15 za tu igru. Ukoliko mislite da to može biti prvi gol u prvom poluvremenu Meridian nudi fantastičnu kvotu 4.80.

Atketikova igra nikako ne odgovora Barsi. Uvijek se muče sa njima i često je to meč sa malim brojem golova. Meridian ima idealnu igru za vas. To je kombinacija golova po poluvremenima I1-2&II1-2 za koju daje sjajnu kvotu 2.64. Ili možda kombinacija I0-1&II0-1 za koju vam nudi kvotu 2.90.

8 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име