Meridian – vaše sigurno mjesto!

46
293

KLADIONICE MERIDIAN OD DANAS NASTAVILE SA RADOM!

“Na prvom mjestu su nam zdravlje naših zaposlenih i klijenata. Uz poštovanje svih propisanih normi i preporuka Vlade Crne Gore, sproveli smo veliku akciju preuređivanja i prilagođavanja naših objekata trenutnoj situaciji. Sve to u cilju pružanja najbezbjednije, ujedno i najbolje zabave u omiljenim prostorijama” – kažu iz Meridiana. 

Iz kompanije Meridianbet poručuju da se sva uplatno-isplatna mjesta temeljno i redovno dezinfikuju, postavljene su zaštitne barijere, operateri imaju svu neophodnu opremu kako bi bili maksimalni zaštićeni. Obezbijeđena su i sredstva za dezinfekciju za klijente.

Iz Meridana su naveli da će zajedno sa svojim zaposlenim bezrezervno poštovati sve bezbjedonosne mjere Vlade Crne Gore i NKT-a. Naglašavaju da su većinu mjera sproveli prije Uredbe, pa samim tim korisnici njihovih usluga mogu biti potpuni sigurni da su preduzete sve mjere propisane od strane nadležnih organa.

Donesene mjere podrazumijevaju: ograničen broj osoba u prostoriji, dezinfekcija prostorija i aparata, održavanje fizičke distance. Pored obaveznih mjera, Meridianbet je uveo i postavljanje barijera između zaposlenog i korisnika, kako bi se i zaposleni i korisnici osjećali maksimalno sigurno.

ZAPOSLENI SU U OBAVEZI DA SE PRIDRŽAVJU SVIH PROPISANIH NORMI!

“Moramo istaći da su se naši zaposleni pridržavali mjera i prije zatvaranja objekta. Na samom početku pandemije virusa Covid-19, uveli smo preventivne mjere – zaspolenima su bile obezbijeđene rukavice i dezinfekciona sredstva. Dokaz naše odgovornosti i brige, prevashodno o našim zaposlenima, je dokaz da među zaposlenima Meridiana ne postoje zaraženi   virusom Covid-19, kao ni među korisnicima koji su posjećivali naše objekte.”

“Uložili smo velike napore da naši lokali budu potpuno bezbjedni i možemo da tvrdimo da su oni sigurna mjesta za sve koji u njih dolaze. Ali, svakako apelujemo na naše korisnike da poštuju preporuke, drže fizičku distancu i koriste maske i rukavice u skladu sa naredbama NKTa svih nadležnih institucija. Naš cilj je da kladionice opet budu mjesto dobre zabave” – poručuju iz kompanije Meridianbet.

Meridianbet je prethodnih nedjelja bio maksimalno angažovan u ublažavanju posledica koje je virus nametnuo.

Naime, korisnicima su ponuđene posebne pogodnosti ukoliko su se odlučili da koriste Meridianovu “online” ponudu, a sa druge strane Meridianbet je od početka pandemije aktivno učestvovao u humanitarnim akcijama, kojim je pomoć pružao kako državi, tako i svim građanima kojima je pomoć najpotrebnija.

Meridianbet je do sada donirao više desetina hiljada eura – u novcu, robi, paketima hrane i hemije – svima kojima je to bilo najneophodnije.

Uz pomoć svojih zaposlenih i Crvenog krsta, Meridianbet je uspio da stigne do svakog grada Crne Gore sa paketima pomoći i da pomogne, prevashodno, našim bakama i dekama.

Meridianbet je kompanija koja je pokazala da je dobar primjer kako se zajedništvom i udruženim snagama, može protiv pandemije.

“Svim zaposlenima dugujemo zahvalnost, jer su pokazali nevjerovatan nivo solidarnosti, empatije prema svojim sugrađanima i zaista im mnogo hvala na tome!!!”

“Bezbijednost nam je uvjek na prvom mjestu, to smo više puta dokazali i zato s ponosom možemo da kažemo da su prostorije Meridiana  sigurno mjesto za sve svoje igrače” – zaključuju iz kompanije.

Iz ove kompanije pozivaju i svoje klijente da budu odgovorni prije svega prema sebi i svojim porodicama i da koriste zaštitnu opremu kako bismo svi zajedno pobijedili u ovoj borbi.

Vaš Meridian!!!

46 KOMENTARA

  1. Aa konacno vise mislio sam da cu da poludim a drago mi je da postujete sva ova pravila vidjeh jutros radnice ful opremljene nista novo za Meridijan

  2. Exrta..konacno nesto lijepo. Drago mi je da su otvorene kladionice pogotovo MERIDIAN najbolji sa najljubaznijim radnicama

  3. Meridian je nedostajao nama, ali moram da napomenem da smo i mi nedostajali radnicama, odusevio sam se onom osmjehu prvi dan …

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име