Habib Nurmagomedov kao trenutni šampion lake kategorije u UFC-u, rekao je da niko nije bio toliko dominantan kao što je on to bio u poslednje četiri godine.

Nurmagomedov se prisjetio teških trenutaka u svojoj karijeri, tačnije kada je 2016. godine zadobio povredu koljena.

“Tačno prije četiri godine, pobijedio sam u šest borbi zaredom i bio sam vrlo blizu pojasa. Ali tada sam zadobio vrlo ozbiljnu povredu koljena. Kasnije sam tokom oporavka još jednom povrijedio koljeno, zatim sam imao i prelom rebra i borbama sam se vratio tek poslije dvije godine,” rekao je Nurmagomedov a zatim je dodao:“Ali ono što se dogodilo nakon povratka već je istorija, istorija koja će se pamtiti kao najdominantnije četiri godine u istoriji UFC. Niko ne može da se raspravlja na tu temu jer tu su činjenice. Nekima se to sviđa, nekima se ne dopada, ali, što je zanimljivo, nastavićemo dalje.”

Podjestimo se da je Nurmagomedov skoro trebao da ima takozvani „ukleti meč“ protiv Tonija Fergusona, ali je i taj meč odložen zbog korona virusa.

30 KOMENTARA

  1. Ne postoji boljeg i jaceg borca od Dagestanca, jer u mma ako rvanje znate a Dagestanci su u tome doktori, onda shvatite da protiv njih nidje ne mozete…

  2. Legenda vec u ovima godinama koja se nikad zaboraviti nece a moze da vlada jos dugo neporazen… On ima nesto sto je i Fedor imao, ne u smislu stila borbe nego u toj hladnoci njihovoj, jednostavno su posebni

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име