Njemačka
Njemačka i Letonija odigraće od 20 sati i 45 minuta u Dizeldorfu prijateljsku utakmicu.

Njemci kako god da završi meč protiv Letonaca neće u dobrom raspoloženju otići na Euro. Što zbog loše forme u kojoj se nalaze, što zbog sukoba unutar tima koje Lev uporno pokušava da sakrije od očiju javnosti.

Njemačka je u posljednjih osam mjeseci doživjela dva velika šamara. Prvo ih je Španija ponizila u Ligi nacija sa 6:0, da bi ih onda i Sjeverna Makedonija savladala sa 2:1 u Duizburgu.

Sve to je možda i ubrzalo odluku Joakima Leva da poslije 15 godina napusti klupu najboljeg fudbalskog tima Njemačke, pa će Evropsko prvensto biti njegova posljednja epizoda kao trenera ”pancera”.

Letonci su prosječna ekipa koja ne bilježi pretjerano dobre rezultate. Međutim, Letonija je u u posljednje dvije utakmice pružila dobre partije, pa je ”otkinula” bod Turskoj u gostima (3:3), u okviru kvalifikacija za SP, da bi prije par dana bila bolja od Litvanije na Baltičkom kupu (3:1).

Njemačka će večeras tražiti ubjedljivu pobjedu, kako bi bar koliko toliko popravila utisak pred grupu ”smrti” u kojoj će igrati protiv Francuske (15. juna), Portugala (19.) i Mađarske (23.).

S toga, predlažemo da odigrate kombinaciju 1&5+ sa kvotom 1.90 u Meridianu.

Ukoliko želite samo igru na golove onda je kombinacija 2+ prvo & 2+ drugo poluvrijeme idealna opcija uz kvotu 2.10!

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име