Parma
Meridianbet: Parma vs Atalanta
Parma u okvoru 37. kola Serije A dočekuje Atalantu na “Ennio Tardini” stadionu od 19:30h.

Registruj se OVDJE. Meridian te časti sa 10€ bonusa i 100 besplatnih spinova!

Kako su oba tima zadovoljna plasmanom koji su napravili, mjesto u stratnih 11 dobijaju mlađi igrači koji imaju motiv više i žele se nametnuti trenerima za novu sezonu. Tako su im igre nepouzdane i mijenjanje taktika dovodi do preokreta rezultata. Danas za favorita Meridian je postavio Atalantu sa kvotom 1.40 što treba uzeti sa dozom opreza. Ipak, Parma igra kod kuće u meču kojem mogu igrati mnogo opuštenije pa treba i kvote 7.60 na njihovu pobjedu uzeti u obzir.

U poslednja tri meča na domaćem terenu Parma je uvijek stizala do dva gola. Uvijek su opasni za odbranu protivnika što će i Atalanta osjetiti na svojoj koži večeras. Da postignu jedan gol u prvom poluvremenu DI1+ Meridian je spremio kvotu 2.53 dok je za ukupno dva gola na meču D2+ kvota sjajnih 3.30. Ukoliko vjerujete da će nastaviti dobar golgeterski niz, ovo su idealna rešenja.

Dosta igrača igra Atalantu na golove. Ali u zadnja tri kola svi ti igrači su ostali bez dobitka. Atalanta nije mogla da postigne više od jednog gola. Da to bude slučaj i danas tj da Atalanta postigne tačno jedan gol Meridian vam nudi sjajnu kvotu 4.50.

Što se tiče strijelaca, Kornelijus predvodi listu u Parmi sa 11 golova. Međutim, danas neće igrati pa je to šansa da Žervinjo postigne osmi gol u sezoni. Kvota je 3.10 u Meridianu da bude uspješan na tom planu.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име