Meridianbet: Brescia vs Parma

Breša u okviru 36. kola Serije A dočekuje Parmu na “Mario Rigamonti” stadionu od 17:15h.

Meridian ti daruje 10€ dobrodošlice! Registruj se OVDJE.

Breša se već pomirila sa ispadanjem iz lige i počeli planirati kako se vratiti u Seriju A. Za razliku od njih, Parma je prvu sezonu nakon ulaska završila na 14. mjestu, a sada žele još bolji plasman. Trenutno su na 10. poziciji, veoma blizu Veroni i Sasuolu pa danas tipujemo na njihovu pobjedu u ovom meču. Meridian nudi sjajnu kvotu 2.10, a uzimajući u vidu ovo prethodno što smo rekli kvota je poklon od Meridiana.

Na ovu kvotu možemo dodati i golove jer tokom čitave sezone nas nisu razočarali na tom planu. Tako vam Meridian nudi kvotu 2.89 na igru 2&3+ i kvotu 3.95 za igru da Parma dobije i minimum tri puta zatrese mrežu Breše 2&G3+. Na poslednjih pet mečeva Breša je u četiri primila tri gola pa ova igra izgleda dobitno.

Ni Parma nije dobra u odbrani. Od nastavka prvenstva odigrali su deset utakmica i u svakoj primili bar jedan gol. Zanimljivo je da je u osam poslednjih mečeva rezultat na semaforu 1:2 ili 2:1 bio aktivan bar nekih 10-tak minuta. Meridian ima i za to rešenje. Tačan rezultat bilo kada je njihova najpopularnija igra, a konkretno za ovaj meč nude sjajne kvote. Za tačan rezultat bilo kada 1:2 kvotu 3.69 dok je za tačan rezultat bilo kada 2:1 kvota 4.62.

11 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име