Meridianbet: UEFA Nations League

U grupi 3 lige A imamo evropskog i svjetskog šampiona koji jure prvo mjesto u grupi. Danas su već na teškom ispitu pa da vidimo šta su im mogućnosti i kakve epiloge susreta očekujemo.

Ukoliko još uvijek nemate nalog na sajtu meridianbet.me, registrujte se OVDJE i pokupite 100 besplatnih spinova! Ukoliko uplatite prvi depozit u roku od 3 dana od dana registracije, dobijate 200% bonusa na prvu uplatu.

Portugalci u Portu od 20:45h dočekuju Hrvate. Aktuelni su evropski i šampioni Lige Nacija i taj teret veoma dobro nose na svojim leđima. Njihova sposobnost je da mečeve u kojima nisu dominantni pretvore u svoju korist i tako veoma sigurno i stabilno započinju svoje mečeve. Često se završava na manje golova, a upravo je njihov susret 2016. godine na Evropskom prvenstvu završen sa 0:0. Smatramo da ni danas neće odstupiti od svoje prepoznatljive igre iako igraju na svom terenu. Prognoza na golove je 0-2 za koju je Meridan ponudio kvotu 1.71 kao i da Portugalci neće izgubiti 1X&0-2 po kvoti 2.07.

U drugom meču iz ove grupe 3 Švedska u Štotkohlu od 20:45h dočekuje aktuelnog svetskog šampiona Francusku. Borbeni Šveđani uvijek su znali da se nose sa timovima koji ih podcijene, a od kad nema Zlatana Ibrahimovića u reprezentaciji djeluju mnogo bolje kao cjelina. Iako po kvalitetima ne mogu da pariraju Francuzima do jednog gola će sigurno stići. Predlog je igra GG&G2+ za koju Meridian nudi sjajnu kvotu 3.30. Francuzi predvođeni Didijeom Deešampom tempom pobjeđuju svoje protivnike. Često u drugom poluvremenu takva igra im donosi rezultat. Da večeras postignu dva gola u drugom poluvremenu GII2+ Meridian vam nudi sjajnu kvotu 4.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име