Zvezdin stav – odigrati sve utakmice

0
135
Zvezdin stav
Zvezdin stav je da će podržati svaku odluku Fudbalskog saveza Srbije, ali se i nada da će postojati mogućnost odigravanja svih preostalih mečeva, što uključuje i plej-of.

“Suština je da morami da se uklopimo u dvije odluke, Vlade Srbije u vezi nastavka sportskih takmičenja i UEFA u vezi starta evropskih kvalifikacija. Inače, stav Crvene zvezde je da odigramo sve utakmice, da posle 30 kola bude i plej-of. Imamo 11 bodova prednosti i ne želimo bilo kakvu sijenku na treću uzastopnu titulu”- naglasio je Zvezdan Terzić generalni direktor kluba iz “Ljutice Bogdana” gostujući na Zvezdinoj televiziji, braneći Zvezdin stav.

Terzić se nada da će prvenstvo biti nastavljeno 23. maja.

Prije nekoliko dana svoj stav je iznio i trener Dejan Stanković

“Za to smo da se odigra što više utakmica. Tu smo da igramo, nemamo nikakav problem. UEFA bi tek trebalo da odredi budućnost fudbala. Pauza, međutim ostavlja ogroman trag na kondiciju, tonus mišića i mentalni sklop. Jedva čekam mečeve, ali na prvom mjestu je zdravlje. Mora da se prođe ciklus testova, minimum 14 dana se trenira grupno, ako ne i više. Nema govora da je drugačije”- rekao je popularni Deki.

Linglong Super liga Srbije prekinuta je 15. marta poslije 26 odigranih kola.