Četvrtak, 24 Juna, 2021
Kolumne

Kolumne

PRIPREME ZA EURO: A čega se vi sjećate?

Prvi turnir koji je dobio zvaničan naziv EURO, održan je 1996. u Engleskoj. Završnica je okupila 16 selekcija, po prvi put, a iako su majstorski igrali Česi, do trofeja su došli Njemci.

FINALE LIGE ŠAMPIONA: Ja se prvo sjetim Deja…

Na dan kad se igra finale Lige Šampiona, ja se prvo Deja sjetim. Sjetim se onog loba Zubizareti, onog osmjeha na kraju usana, šeretskog i nemarnog, onog radovanja, kao mora se...

Luis Suarez – priručnik za preživljavanje!

Luis Suarez ima CV, kao priručnik za preživljavanje, prepun je čemera, tuge i bola.

Tomas Miler – O vremenu i prostoru!

Iako izgleda i ponaša se kao fudbalski Mister Bin, Tomas Miler je više superheroj iz crtanih romana na osnovu djela na terenu i u svlačionici.

Inter – titula koju su čekali mnogi!

Inter je bio gledljiv i ubijedljiv, malo ko je tako lako dolazio do gola kada je trebalo, malo ko se tako dobro branio, kada je želio.

Nagelsman za početnike: Od povrede hrskavice koljena do klupe Bajerna!

Nagelsman je igrao fudbal za mlađe kategorije 1860 Munichena, ali za razliku od svojih saigrača, Christiana Träscha i Fabiana Johnsona koji su napravili ime u Bundesligi, nije dotakao taj plafon.

EVROPSKA SUPER LIGA: Fudbal nije umro, življi je nego ikad!

Novac je dolazio sa mnogo strana, slivao se nemilice, tu su gledaoci, navijači, prava na sve i svašta, od video igrica do reklamnih blokova, izgovoriti skraćenicu na četiri slova bez novca u rukama ili na računu, postala je nemoguća misija.

Crnogorski fudbalski derbi: Sutjeska – Budućnost, neka bude za gol više!

Od načina odjevanja do smisla za humor, pređene ili nepređene linije, ćelavih ili zalizanih, rokenrola ili lakih nota, kuglanja, pokera, rukometa, košarke ili na kraju ili na početku, fudbala, Budućnosti ili Sutjeske, sve se svodi na momenat u vremenu kada je lijepo nadmudriti i pobijediti prvog do sebe.

CRNA GORA U TRI UTAKMICE: Šest očekivanih bodova, jedan izgubljen!

Kako bude prolazilo vrijeme, do septembra i nastavka kvalifikacija, tako će to prvo poluvrijeme protiv favorita ostati da proganja u mislim, a taj bod biće sve veći i veći u očima navijača i selektora i igrača.

Nikola Vučević – novo poglavlje: Više od dabl-dabla!

U noći između subote i nedjelje, do rano ujutro, čekao sam da Nikola uradi svoje, da budem prvi koji je napisao dabl dabl Vučevića u dresu Čikaga.

NAJNOVIJE VIJESTI