Kolumne

Kolumne

EP u rukometu – priča treća!

Reprezentacija je javno dobro, društveni interes i ništa nije bitnije do njih. Oni su najbolji koje imamo, u svakom sportu, pokvariti ih na sekund, minut, sat, zbog želje za senzacionalizmom, u specifičnim okolnostima je grijeh i ne uklapa se u okvire moje komforne zone.

EP u rukometu – priča druga!

EP u rukometu - priča između dva testiranja, na terenu i van njega. Stres, neizvjesnost, iščekivanje, ali i zadovoljstvo jer ste među najboljima, na licu mjesta.

EP u rukometu – priča prva!

Biti učesnik EP u rukometu, na terenu ili van njega, nezaboravno je iskustvo. Kovid protokoli, PCR testovi, pomogli su da se dodatno pamti.

Čikago Bulsi – kandidat za NBA titulu?

Čikago Bulsi su opet relevantni u NBA ligi, a ako se po regularnoj sezoni, plej of poznaje, biće ovo dugo, toplo, ljeto.

Srećna Nova 2022 – da budete kao Marija Vuković!

Marija Vuković osvojila je sve sportske nagrade u Crnoj Gori. One ljudske, nosimo za nju, u duši, svjesni da nam treba mnogo Marija da bi bili bolje društvo.

Entoni Edvards – novi NBA dijamant!

Entoni Edvards mogao bi biti sledeće veliko ime koje nude NBA parketi. Sve oko njega vrišti, X faktor.

Luka Mirkov – nijesi sam!

Humanitarna utakmica za pomoć porodici Mirka Vlahovića dokaz je da ovo društvo ima snagu da pokaže emociju i da pomogne, ali da nam nedostaju vođe, lideri, ljudi puni empatije, koji će da upere prstom i da nas usmjere.

Crnogorski fudbal na respiratorima – zašto ćutati, sad?

Crnogorski fudbal davi se u problemima, sudske presude, saopštenja, pozivanje na Fifu i Uefu, ne daje nam za pravo da će se sadašnje...

Finiks – Sunca prže i u novembru!

Finiks Sansi najbolji su tim lige, uprkos lošem startu, tri poraza u četiri utakmice. Uslijedila je serija od 17-0, zaokružena pobjedom nad Golden Stejtom.

Roki Balboa – 46 godina kasnije!

Roki je naš prvi komšija koji je uspio, prijatelj, kum, neko koga ste gledali kako raste i dolazi po svoje. Neko, kome nikad nijeste priznali da je pravi, samo zato što je bio tu, pred vašim očima.

NAJNOVIJE VIJESTI