Bokan

Vrlo burna su bila dva meča finalne serije u Podgorici između Crvene zvezde i Budućnosti koja je danas dobila kaznu ABA lige.

Disciplinski sudija Saša Pavličić Bekić izrekao je kazne Budućnosti i predsjedniku Draganu Bokanu zbog svih dešavanja u trećoj i četvrtoj utakmici.

Budućnost je zbog propusta u organizaciji treće i četvrte utakmice, odnosno zbog vrijeđanja gostujućih košarkaša, trenera, tim menadžera i predsjednika kluba sanksionisana sa 10.000, odnosno 14.000 evra.

Takođe, prvi čovjek Budućnosti Dragan Bokan moraće da plati kaznu od 4.000 evra zbog vrijeđanja službenih lica ABA lige.

– Komesar za suđenje i sekretar Sudijske komisije naveli su u tužbi da su 22. maja godine došli na utakmicu, te da su u VIP prostor stigli sat vremena prije početka i da im je potom prišao predsjednik Budućnosti Dragan Bokan koji im se tom prilikom, uz rukovanje obratio riječima: J**em vas i Sudijsku komisiju i onakvo suđenje u prve dvije utakmice, ali o tome ćemo naknadno – stoji u saopštenju ABA lige.

Još peta utakmica majstorice (sjutra od 20.30) pa se konačno završava i ova sezona ABA lige.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име