Mihailo Pavićević forsira svoje Mornare da budu još bolji!

1
17
Trener Mornara
Mihailo Pavićević / Twitter
Košarkaši Mornara pobijedili su Primorsku u sedmom kolu ABA lige rezultatom 87:66.

Međutim, trener Mornara, Mihailo Pavićević smatra da njegova ekipa može još bolje da igra.

‘Znamo da je Primorska imala finansijskih problema i da je sastavila ekipu prema raspoloživom budžetu. Međutim, ovo su momci koji, igraju jako pošteno, koji se bore od prvog do posljednjeg minuta. To su pokazali u prošloj utakmici sa Crvenom zvezdom. Protiv nas su sve do sredine treće četvrtine bili u igri, nijesu se predavali, davali su sve od sebe i sa moje strane zaslužuju sve čestitke, kao i njihov trener’ rekao je trener Mornara, Mihailo Pavićević i dodao:

‘Što se tiče Mornara, čim se produži rotacija, čim su se vratili Nidam i Lazić, odmah se dobije na kvalitetu, na intezivnosti u oba pravca, kako u odbrani, tako i u napadu, a to se vidjelo na meču koji je ostao iza nas. Očekujemo povratak Bjelice koji je počeo sa treningom. Nijesmo željeli da žurimo i da ga ubacujemo u vatru prije vremena. Sigurno je da će vrlo brzo i on biti u pogonu. Zadovoljan sam trenutnom situacijom, da li možemo bolje – možemo’

Da podsjetimo Pavićević i Mornar će u sredu 18. novembra gostovati Breši u Evrokupu, a potom 21. novembra u Splitu nastavlja takmičenje u ABA ligi.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име