Barović
Twitter/Barović
Filip Barović, centar Budućnost Volija, kaže da su ostvarili pobjedu protiv veoma jakog protivnika ali da ih tek očekuje naporan period, počevši već sa utakmicom protiv Mornara.

“Ostvarili smo pobjedu protiv nevjerovatno jakog protivnika, koji je ostvario fenomenalne rezultate na evropskoj sceni u prethodnih nekoliko godina. Ključ uspjeha je bila odbrana, ogromna energija koju smo uložili, kao i vjera da možemo do pobjede. Valensija je tokom meča imala prednost u rukama, odbijala je naše pokušaje da stignemo do preokreta, a imali smo i problema sa realizacijom. Međutim, pomenutom odbranom smo držali meč u egalu.” rekao je Barović i nastavio:

“Sve se poklopilo u poslednjem kvartalu. Odbrana je i dalje bila na jako visokom nivou, a iz pomenute odbrane stiglo je i neophodno samopouzdanje za igru u napadu. Pronašli smo ključ za defanzivnu postavku Valensije, stigli do triler završnice, a zatim poenima Džastina Kobsa i do zlata vrijedne pobjede.”

Barović zna da će već u nedelju da bude težak meč.

“Idemo korak po korak od početka sezone, a probleme sa kojima se suočavamo rešavamo u hodu. Sada je najvažnije da se malo osvježimo poslije ogromne energetske i fizičke potrošnje protiv Valensije, jer nas očekuje izuzetno težak posao protiv Mornara. Svi koji misle da će meč koji sledi biti lak, jer Barani nemaju pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone, kada je ABA liga u pitanju, mnogo griješe. Svjesni smo da nas očekuje nova borba do poslednjih atoma snage, svjesni smo da ćemo morati da se borimo za svaku loptu, za svaki pedalj terena, ako želimo, a želimo da stignemo do pobjede u meču koji slijedi.”

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име