Barović
Aba liga/Barović
Filip Barović se nakon duge pauze opet vraća na teren, ovog puta kao igrač Studentskog Centra.

Repezentativac Crne Gore je više od mjesec dana trenirao sa ekipom Studentskog centra, protekle dvije nedjelje je radio punom snagom, uskoro bi trebalo da odigra i dva meča, a ukoliko sve bude u redu, a kako sada stvari stoje hoće, Filip Barović će biti u sastavu popularnih „studenata“ na drugom turniru ABA 2 lige u Banjaluci.

„Srećan sam i zadovoljan. Ponovo sam uspio da pobijedim tešku povredu, ponovo sam se vratio na parket, neizmjernu zahvalnost dugujem svima koji su mi pomogli u proteklom periodu. U Studentskom centru se osjećam fenomenalno. Rad je bio prilagođen mom zdravstvenom stanju, situacija se popravljala iz dana u dan i sada se osjećam maksimalno spremno, mada bih slagao kada ne bih rekao da mali psihološki strah i dalje postoji, ali i on će proći vremenom“, naglasio je Filip Barović za Sport Klub i nastavio:

„U protekle dvije nedelje sam radio punom snagom, da kucnem u drvo sve je u najboljem mogućem redu. Ostalo je još vremena do drugog turnira ABA 2 lige, koji počinje sredinom januara. Naravno da bih volio da budem u timu, jer sam se uželio utakmica, ali odluku ću donijeti zajedno sa ljekarskim timom i stručnim štabom“.

Filip Barović će biti kapitalno pojačanje Studentskog centra u periodu koji slijedi, a mnogi već vide popularne „studente“ u elitnom regionalnom društvu.

„Odmah moram da naglasim da ciljevi sa početka sezone nisu promijenjeni, niti će se mijenjati mojim dolaskom u klub. Primani cilj je napredak mladih igrača, a uz pomenuti napredak, ostvarivanje što boljih rezultata. Kada su rezultati u pitanju želimo da osvojimo jedno od dva mjesta koja ponovo vode u drugo po rangu regionalno takmičenje“, naglasio je Filip Barović i nastavio:

„S druge strane, ukoliko ogroman potencijal koji imamo u timu, pretočimo u željeni kvalitet, vjerujem da Studentski centar može da prigrabi epitet izuzetno prijatnog iznenađenja. Da li ćemo uspjeti da iznenadimo Mornar u četvrtfinalu Kupa, da li ćemo uspjeti da stignemo do ABA lige, to je zaista nemoguće procijeniti u ovom trenutku. Primarno je da nastavimo sa radom, da se nastavi razvoj mladih igrača, da rastemo kao igrači i ekipa, a na kraju, kada podvučemo crtu, videćemo koji su bili krajnji dometi. Atmosfera u ekipi je fenomenalna, a svi momci, kao i ja, odlučni su u namjeri da se u svakom meču, bez obzira na ime rivala, bore za pobjedu“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име