Barselona
Twitter/Barselona
Barselona je slavila u Španskom “El klasiku”, Katalonci su slavili u sred Madrida, nanijeli lideru, Realu, prvi poraz ove sezone rezultatom 87-82.

Tokom čitavog meča bila je rezultatska klackalica, prvu osjetniju, dvocifrenu prednost Barselona je stekla u drugoj polovini četvrte dionice i stečeni kapital je uspjela da pretvori u konačan trijumf.

Na snazi je bio egal tokom čitavog meča. Rezultatska klackalica, poen za poen i naelektrisana atmosfera, karakteristična za El Klasiko. I naravno izvanredna košarka. Ono najbolje što ACB liga može da ponudi. Da je razlika u kvalitetu minimalna, potvrdio je večerašnji El Klasiko.

Najzaslužniji za pobjedu Katalonaca bio je Nikola Mirotić, koji je ostvario dabl-dabl učinak, 26 poena i 10 skokova. Barselonu su ka trijumfu pogurali Kajl Kjurik sa 14 poena, dva manje dodao je Kori Higins, a 10 su ubacili Adam Hanga i Pjer Oriola. Kod Reala su se istakli Serhio Ljulj sa 14 poena, Gabrijel Dek se zaustavio na 12, Tavares na 11, a dvocifren je bio i Džejsi Kerol (10).

18 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име