Belineli
Twitter/Belineli
Novi bek Virtusa Marko Belineli otkrio je da je jedan od razloga za njegov dolazak u Bolonju prilika da bude saigrač sa Milošem Teodosićem.

„Moj povratak je divna priča. Počeo sam u mlađim kategorijama Virtusa, tu sam debitovao, a onda je tim nažalost bankrotirao i morao sam da idem. Sada se vraćam u veliku organizaciju gdje vidim da je obaveza pobjeđivanje. Zato sam odabrao Virtus – to je u suštini mlada grupa igrača, dobrih igrača, sa sjajnim trenerom (Aleksandrom Đorđevićem) i velikim talentom kao što je Miloš Teodosić. Činjenica da je on tamo pomogla mi je da napravim taj izbor“, rekao je Belineli u intervjuu za Gazeta delo sport, prenosi Jurohups.

Belineli ističe da je imao NBA ponude, ali nijednu dovoljno dobru da počne sezonu sa pravom motivacijom i energijom.

„Volim da igram košarku i da se borim za važne ciljeve. Želim da igram, da budem protagonista. Kada u NBA nisam vidio ponude koje sam želio, gledao sam na druge strane i shvatio kako bi budućnost mogla da mi izgleda. Onda se ukazala prilika sa Virtusom i odlučio sam u roku od nekoliko sati, sve se brzo desilo. Razgovarao sam sa bliskim ljudima i donio sam važnu odluku“, dodaje Belineli.

Virtus trenutno ima skor 5-3 u nacionalnom šampionatu i 7-0 u C grupi Evrokupa.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име