bigović
Mlada Anđela Bigović povrijedila se nakon šest odigranih utakmica na treningu u Podgorici.

Kako je vrijeme odmicalo dobijala je sve veću šansu iz utakmice u utakmicu, kako je sezona odmicala imala je i sjajne procente šuta i samim tim njena uloga bila je sve značajnija.

Fizioterapeuta Petra Stojovića smatra da su povrede koljena teže prirode, zbog čega je bio neophodan hiruški zahvat.

Nakon što je odrađen period pripreme za operaciju, Bigović je operisala prednje ukrštene ligamente.

“Osjećam se dobro. Svakako da je ovo za mene bio veliki šok, jer se radi o jednoj od najtežih sportskih povreda. Ostaje žal što nijesam u prilici da pomognem timu i budem sa ekipom u finišu sezone, posebno na fajnal-foru”, kazala je za Arenu Bigović.

Zbog povrede, ona je sezonu završila.

“Pokidala sam prednje ukršene ligamente lijevog koljena, ali doktori su zadovoljni kako je protekla operacija. Sve se desilo na treningu iz potpuno bezazlene situacije. Zaista ne mogu da vjerujem da je za mene već završena sezona. Žao mi je što nijesam u prilici da pomognem timu u ostvarivanju ciljeva i to baš sada u glavnom dijelu sezone”, objašnjava Bigović.

Najteža sportska povreda sportiste odvoji od terena od šest do osam mjeseci, što bi trebalo da znači da će Anđela biti spremna za početak naredne sezone.

“Svjesna sam da me čeka težak proces oporavka, proces u kojem se moram truditi da budem izuzetno vrijedna i uporna. Naravno, sve ovo neće me pokolebati, već će me motivisati da radim još bolje i sigurna sam da ću nakon svega ovoga izaći još jača i da ću biti spremna za izazove u narednoj sezoni”, istakla je Bigović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име