Bjelica
Foto: MN PRESS
Krilni centar Milko Bjelica, rekao je da košarkaška reprezentacija Crne Gore nije u najboljoj poziciji, ali i dalje ima šansi da izbori plasman na Evropsko prvenstvo.

Izabranici selektora Boška Radovića u subotu u Podgorici (20.45) igraće sa Francuskom, a u ponedjeljak (20.00) sa Njemačkom.

Bjelica je kazao da vjeruje da će se crnogorskim košarkašima ukazati šansa.

“Nismo u najboljoj situaciji, nije sve u našim rukama. Daleko od toga da nemamo šanse. Idemo iz meča u meč, pratimo ostale utakmice iz naše grupe i nadam se da će se ukazati neka šansa”, rekao je Bjelica.

Komentarišući prvo rivala na turniru, krilni centar je podsjetio da je crnogorska selekcija igrala protiv Francuske i izgubila na njihovom terenu.

“To nije bio realan odnos snaga – mislim da je sada druga priča. Mislim da imamo šanse, treba da se uhodamo i spremimo za tu utakmicu. Sve je moguće, ako nam se ukaže šansa učinićemo sve da je iskoristimo”, dodao je Bjelica.

On je kazao da ekipa nema problema sa virusom i povredama.

“Ekipa je zdrava, niko od igrača nije skoro imao problema sa virusom. Trenutna forma je promjenjiva. Najbitnije je da su svi zdravi, da smo na okupu”, kazao je krilni centar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име