Bjelica
Nemanja Bjelica / Twitter

Prije večerašnjeg debija u ekipi Majami Hita, Nemanja Bjelica je prokomentarisao novog trenera Erika Spolstru koga je uporedio sa legendarnim Željkom Obradovićem.

– Način rada je isti, imaju isti pobjednički mentalitet. Postoje uvijek priče o napornom radu u Majamiju. To je jedini način da dođemo do pobjede. Sve je stvar discipline, što ja volim. Moram da slušam trenera. Treba da imamo slobodu, to je prirodno, ali što smo profesionalniji, to smo bolji. Treba da poštujemo loptu i saigrače – rekao je Bjelica za grčku SDNA.

Prokometarisao je i saradnju sa zemljakom, Goranom Dragićem koji godinama brani boje Majamija.

– Veoma sam uzbuđen što ću imati Gorana kao saigrača. Kada je posao oko trejda bio gotov, pozvao me je. Znam ga jako dugo. Sve što mogu da kažem o njemu je da je jedan od najpotcenjenijih igrača u NBA ligi. Sjajan je košarkaš i odličan momak. On je pobjednik.

– Mnogo je lakše kada imaš takvog saigrača u timu, nekog iz Evrope. Moram da budem profesionalac, to je moj posao. Ali, svakako je lakše kada imaš nekog, posebno iz bivše Jugoslavije, u timu. Uvijek sam srećan kada imam takve ljude oko sebe – zaključio je Bjelica.

Očekuje se da Erik Spolstra pruži Bjelici šansu u večerašnjoj utakmici koju će Majami odigrati sa Njujork Niksima od 01.30.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име