Bogdanović
Twitter/Bogdanović
NBA košarkaš, Bogdan Bogdanović, je tokom vikenda u Beogradu odžao košarkaški kamp na kojem je okupio preko 60 talentovane djece.

Ovo je bio peti košarkaški kamp koji je okupio djecu uzrasta od 12 do 15 godina. Treninzi, revijalne utakmice, motivacioni govori, ali i druženja, dobra energija, bili su dio bogatog rasporeda na terenima KK Dinamik, koji je djeci stvorio uspomene za cio život i motivisao da nastave da se bave košarkom.

„Želja mi je bila da djeci pružimo iskustvo jednog sportskog kampa, na kom mogu da se druže, uče, nauče nešto novo, kao i da dobiju sportsku opremu vrhunskog kvaliteta. Kišovito vrijeme za vikend nas je malo poremetilo, morali smo da vodimo dosta računa i o Covid19 mjerama, kako bi djeca bila bezbjedna, ali smo uprkos tome uspjeli da sprovedemo sve što smo planirali, uz sjajnu atmosferu. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u organizaciji, posebno se zahvaljujem Adidasu na velikoj podršci i opremi koju su dobili svi kamperi, kao i svim sponzorima koji su podržali naš kamp.

Mi nastavljamo da radimo na promociji košarke, i na tome da omogućimo da što se više djece približi ostvarenju svojih snova”, rekao je Bogdanović.

Tokom proteklih pet godina više od 200 djece prošlo je kroz kamp Bogdana Bogdanovića.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име