Bogdanović
Bogdan Bogdanović / Twitter
Bogdan Bogdanović se obratio prvi put medijima kao igrač Atlanta Houksa.

Bogdan Bogdanović govorio je na predstavljanju kao novi igrač Atlanta Hoksa preko TV linka. Tim putem objasnio je zbog čega je izabrao Jastrebove, a pomenuo je i reakciju bivšeg igrača Atlante, Pera Antića.

“Ovo je savršena situacija za mene”, rekao je Bogdanović novinarima na startu. I dodao je da je “free agency” za njega bio “stresan, uzbudljiv, lud i sa mnogo problema”.

Bogdan ima 28 godina, a protekle tri sezone je proveo u Sakramentu, u svom prvom NBA iskustvu.

“Otkako Sakramento nije pravio nikakve poteze u ofsezoni, rekao sam ´OK, spreman sam da odem. Zaista sam uzbuđen zbog Atlante”, rekao je Bogdan.

Srpski reprezentativac otkrio je da ga je Pero Antić ohrabrio da pređe u redove Atlante. Njih dvojica su bili saigrači u Fenerbahčeu.

“Imam prijatelja koji je ovdje igrao, Peru Antića. Igrali smo zajedno u Turskoj, u Fenerbahčeu. Bio je ljut što je morao da napusti grad Atlantu tada. Bio je vrlo uzbuđen kada je čuo da ću preći ovdje i mislim da mi je mnogo pomogao”, rekao je Bogdan.

Bogdan je osim Antića pričao sa Tre Jangom, Danilom Galinarijem i Klintom Kapelom.

“Tre Jang i ja ćemo biti problem za druge timove, biće jako teško da čuvaju nas dvojicu. Mislim da su Atlanta Hoksi savršena sredina za mene”, rekao je Bogdanović.

Otkrio je na kraju da ima samo dobra sećanja vezana za Sakramento.

“Navijaću za njih. Želim im sve najbolje”, rekao je Bogdanović.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име