Atalanta
Twitter/Bogdanović

Bek reprezentacije Srbije i igrač Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović izjavio je šta očekuje od sebe naredne sezone, a to je da bude jedan od najboljih šutera NBA lige.

Imao je srpski košarkaš odličnu godinu iza sebe. Malo su ga omele povrede da dostigne svoj maksimu ali i sa povredama uspio je da sa Atlantom dođe do finala istočene konferencije.

Osvrnuo se Bogdanović u razgovoru za “Atletik” na prošlu i na sledeću sezonu.

Kako kaže spreman je da bude jedan od najboljih šutera u najjačoj ligi na svijetu.

– Hoću da se takmičim sa najboljim šuterima u ligi. Osjećam da sam na njihovom nivou, želim da vidim gdje sam šuterski ove sezone. To je moja najveća vrlina, želim da budem još bolji i da postanem jedan od najboljih šutera u ligi. Mogu mnogo bolje nego prošle godine – rekao je Bogdan.

Napravio je Bogdanović pravi korak kada je odlučio da pojača redove Atlante, s obzirom na to da je klub konačno ušao u plej-of nakon dužeg vremenskog perioda, kao i individualni učinak Srbina koji je bolji nego tokom boravka u Sakramentu.

Dugačak je i dalje put do ozbiljne šampionske ekipe, a Bogdan za to zna formulu.

– Naravno, ljudi i dalje ne vjeruju u nas i to je normalno. Da bi nekoga ubijedio moraš to da uradiš više puta, Ne možeš samo jednom da pobijediš. To ne znači ništa. Šta god da radiš, moraš to stalno da ponavljaš da bi ostao na vrhu – dodao je Bogdanović.

Podsjetimo, srpski košarkaš je prošle sezone prosječno bilježio 16,3 poena, 3,6 skokova i 3 asistencije po meču.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име