Bolomboj CSKA
Twitter/CSKA
Džoel Boloboj napustio je CSKA iz Moskve iz porodičnih i ličnih razloga povezanih sa situacijom između Rusije i Ukrajine, kako je tim naveo u ponedeljak na Tviteru.

Ažurirano saopštenje za javnost: „Iz ličnih razloga u vezi sa trenutnom situacijom između Rusije i Ukrajine, kao i njenim mogućim posljedicama, CSKA su napustili Tornike Šengelija, Ife Lundberg, Marius Grigonis, Johanes Voigtmann i Džoel Bolomboj. Postupci igrača su kršenje uslova ugovora i klupskih propisa, ali klub se sa razumijevanjem odnosi prema ličnom stanju svakog od igrača. Status igrača biće riješen kada se politička i sportska situacija u Evropi normalizuje.

Svi ostali košarkaši i treneri nastavljaju da se pripremaju za predstojeće utakmice po uobičajenom rasporedu. Klub prati razvoj situacije, fokusirajući se na odluke državnih organizacija i takmičenja na kojima ekipa učestvuje.”

U svojoj četvrtoj sezoni u CSKA i Evroligi, krilni igrač rođen u Ukrajini postizao je 5,9 poena, 4,1 skok, 0,7 blokada, 0,3 ukradene lopte i 0,3 asistencije po meču.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име